Shopify: Få en webshop du selv kan redigere

Det har aldrig været nemmere eller billigere at få en webshop. I dag findes der et væld af intuitive platforme som gør programmering overflødig. Det er perfekt for iværksættere og mindre virksomheder, der gerne vil have en flot webshop, de selv kan opdatere.

Hvis du kan lide at have kontrol med din online forretning, flot og indbydende grafik, samt et godt tilbud, så er du landet det rigtige sted.


I denne blog vil vi kigge på Shopify, der på kort tid er blevet en af verdens mest populære webshop platforme. Og det er ikke så mærkeligt. For $ 29 (omregnet til knap 200 kr.) om måneden kan du få en professionel webshop hos Shopify.


Med Shopify er du garanteret alt det enhver seriøs webshop bør have i dag - såsom SSL certifikat, sikker betaling, ubegrænset antal af produkter, og hurtig loading. 


Når du først har fået din hjemmeside op at køre kan du, en kvik studentermedhjælp, eller et hvilket som helst eksternt bureau enkelt redigere hjemmesiden. Du kan til hver en tid opdatere designet uden at behøve genskabe produktsortiment, SEO eller sideindhold. 


Nous Ideas hjælper dig igang

Hos Nous Ideas tilbyder vi at sætte din webshop op for dig i Shopify. Vi sørger for et flot grafisk udtryk, gode tekster, SEO og alt hvad din webshop i øvrigt måtte behøve. Vi tilbyder derefter et kursus i Shopify og en personlig manual som du altid kan slå op i hvis du skal have genopfrisket hvordan du opdaterer din webshop.


På den måde kan du, hvis du ønsker det, blive 100 procent uafhængig af ekstern hjælp og på den måde begrænse omkostningerne ved at drive en webshop til dit abonnement hos Shopify.


Kontakt Nous Ideas i dag og lad os tage en uforpligtende samtale om dine behov.

Nous Ideas logo i sort og hvid