Innovativt partnerskab vender Black Friday på hovedet

Nous Ideas står bag kampagnen "Støt musikken på Black Friday", et samarbejde mellem plakatbrandet Muse Design og Music Institute of Copenhagen. Her var der ingen vilde rabatter, men derimod en mulighed for at give musikken en hjælpende hånd ved plakatkøb.


Musik er fællesskab. Men i et 2020, hvor musiklivet er ude af takt, kan fællesskaberne bruge en hjælpende hånd. Derfor valgte Muse Design i forbindelse med Black Friday donere 20% af indtjeningen på deres musikplakater i resten af november til ‘Musik i Livet’ - en musiklinje på Music Institute of Copenhagen, der tilbyder gratis musikundervisning til udsatte børn og unge.


Hos Musik i Livet vil man give udsatte børn og unge bedre betingelser for et succesfuldt liv. For her tror man på, at musikken styrker selvværd, social sammenhængskraft, og at børn og unge kan blive styrket fagligt.


“Musik er et håb i livet. Det er samvær med andre mennesker. Det er fællesskab. Det er følelser. Det er ren og skær glæde for dem, der spiller det. Det er et sted, hvor du kan skabe dig en identitet og blive formet som menneske”

Citat af Rasmus Obitsø, stifter af Music Institute of Copenhagen og Musik i Livet. Du kan læse mere om Musik i Livet på www.micph.dk/musik-i-livet


Kampagnen og partnerskabet gav rigtig god mening, da de to brands virkeligt kunne gøre hinanden stærkere og dele et netværk af kunder og følgere som har den fælles interesse i musik. Samtidig ramte den en tid, hvor "samfundssind" blev årets ord og alle mennesker kunne se og mærke, at både musikken og udsatte unge i den grad kunne bruge en hjælpende hånd.
OM MUSE DESIGN

Muse Design er et dansk brand som udvikler og sælger musikplakater på www.musedesign.dk . Missionen er, at inspirere børn og voksne til at spille, tale om, og omgive sig med mere musik. Resten af november 2020 vil 20% af indtjeningen fra alle salg på www.musedesign.dk blive doneret til musiklinjen “Musik i Livet”.

Nous Ideas logo i sort og hvid